WELKOM BIJ SOLEXTOCHTEN ROERMOND

Welkom bij Solextochten Roermond!
Zoek je een leuk bedrijfsuitje, of wil je met vrienden of familie een superleuke dag beleven? Dan ben je hier goed!
Bekijk onderstaand filmpje om een indruk te krijgen hoe leuk een Solextocht is: daarna zien we je graag hier weer terug ;)
https://youtu.be/RK1Ahfg5OdwVanaf 1 januari 2023 is de helmplicht ingevoerd.
Geen zorgen, wij hebben heel comfortabele, lichte helmen met het benodigde keurmerk NTA8776. Ook stellen we hygiënische helmnetjes ter beschikking. Dit staat een leuke Solextocht dus totaal niet in de weg.

We hebben hard gewerkt aan nieuwe routes.
Omdat ons startpunt vlakbij de Belgische en Duitse grens ligt kunnen we nu ook naar België en Duitsland toe. De helmplicht is daar al jaren geleden ingevoerd. Zo heeft ieder nadeel zijn voordeel. De grensstreek is absoluut prachtig!


De route Stevensweert (Extra lang, 55 km) is toegevoegd.

Stevensweert is niet zo bekend als Thorn, en daardoor minder toeristisch. Een heel interessant typisch Limburgs vestingsstadje dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.Wij vermijden zoveel mogelijk de verkeersdrukte. De routes zijn zodanig uitgestippeld dat je op de meeste plaatsen voorrang hebt.

Grote groepen gaan onder begeleiding zodat alles veilig verloopt en niemand kwijtraakt. Mocht er onverhoopt een Solex uitvallen (wat zelden gebeurt) dan wordt deze meteen omgeruild, reserve Solexen gaan mee.


Heeft u nog nooit Solex gereden?
Wilt u goed voorbereid zijn op een onvergetelijke dag?
Zie dan de  Veelgestelde vragen:


© Rick Lichtenberg