WELKOM BIJ SOLEXTOCHTEN ROERMOND

Welkom bij Solextochten Roermond!
Zoek je een leuk bedrijfsuitje, of wil je met vrienden of familie een superleuke dag beleven? Dan ben je hier goed!Reserveren

Reserveren gaat het snelst telefonisch of via Whatsapp.
Mieke: +31630416077
John: +31648255784

Via mail kan ook: solexmiddenlimburg@gmail.com
Tijdens het hoogseizoen en in het weekend kan het nodig zijn om tijdig te reserveren, zeker met grote groepen.

Voor ons is het belangrijk dat u als klant een leuke dag hebt met onze Solexen.
Ook willen wij alles met zijn tweetjes kunnen behappen. Daarom hebben we het maximum van de groepsgrootte op 30 gesteld.
We bieden grotere groepen de mogelijkheid om een combinatie-rit te doen. Klik voor meer informatie op "onze routes" (nog even geduld, we werken er hard aan om de website up-to-date te maken).
Ook kan er maximaal één Solex tandem worden ingezet.


We hebben hard gewerkt aan nieuwe routes.
Omdat ons startpunt vlakbij de Belgische en Duitse grens ligt kunnen we nu ook naar België en Duitsland toe. De helmplicht is daar al jaren geleden ingevoerd. Zo heeft ieder nadeel zijn voordeel. De grensstreek is absoluut prachtig!


De route Stevensweert (Extra lang, 55 km) is toegevoegd.

Stevensweert is niet zo bekend als Thorn, en daardoor minder toeristisch. Een heel interessant typisch Limburgs vestingsstadje dat zeker de moeite waard is om te bezoeken.Wij vermijden zoveel mogelijk de verkeersdrukte. De routes zijn zodanig uitgestippeld dat je op de meeste plaatsen voorrang hebt.

Grote groepen gaan onder begeleiding zodat alles veilig verloopt en niemand kwijtraakt. Mocht er onverhoopt een Solex uitvallen (wat zelden gebeurt) dan wordt deze meteen omgeruild, reserve Solexen gaan mee.


Heeft u nog nooit Solex gereden?
Wilt u goed voorbereid zijn op een onvergetelijke dag?
Zie dan de  Veelgestelde vragen:


© Rick Lichtenberg